În CivicTalk #2- unde? în am făcut un pas înspre alegerea spațiilor publice în care festivalul CiviCultura să se desfășoare.
cu Mihai Danciu (urbanist), Alexandru Dragan (geograf), Loredana Gaiță (arhitect), Marius Matichescu (sociolog) și Smaranda Vultur (istoric și antropolog)
Discuția a fost moderată de Alexandra-Maria Rigler (arhitect și manager cultural) și Isabella Andra Creţan (mediator cultural).
Fotografii: Maa Nu

Civictalk #2

@CivicTalk #2- unde? în care facem un pas înspre alegerea spațiilor publice în care festivalul CiviCultura să se desfășoare. În mod cert, în strategia de selectare a acestor spații este esențial a considera o serie de factori ce țin de caracteristicile fizice (spațiale), sociale, istorice, administrative ș.a.m.d.

Dezbatem acest subiect alături de invitații noștri: Mihai Danciu (urbanist), Alexandru Dragan (geograf), Loredana Gaiță (arhitect), Marius Matichescu (sociolog) și Smaranda Vultur (istoric și antropolog).
Discuție este moderată de Alexandra-Maria Rigler (arhitect și manager cultural) și Isabella Andra Creţan (mediator cultural).

Posted by SZalt on Tuesday, February 5, 2019

Leave a Reply