După două CityTalk-uri pline de pasiune, conținut și cu mult material pus în desaga cu reflecții, Civicultura 2020 vă propune o altă întâlnire cu multă substanță și rost de discuții, sperăm noi nu foarte încinse având în vedere canicula fizică din urbe. După cum v-am obișnuit, puneți în calendar, joi, 30 iulie 2020, în apropiere de Centrul de Tineret din Calea Aradului, de la ora 19:00, și o temă de actualitate: Spațiul comun. Co-locuire și politici de tineret”.

I-am invitat pe Fundația Județeană pentru Tineret Timiș, Dreptul la oraș și Federația Asociațiilor de Locatari Timișoara pentru a redefini spațiul comun în contemporaneitate. Un subiect extrem de complex în vremuri de pandemie, un subiect pe care îl trăim zilnic și care ne afectează indiferent de vârstă sau ocupație. La Po, ce înțelegem prin co-locuire și care e importanța sa pentru societate? Sunt doar câteva întrebări în jurul cărora vom zăbovi alături de invitații noștri.

Firul roșul al evenimentului va fi dat de gradul de implicare al tinerilor în viața cartierului și a orașului, așadar vom povesti pe larg despre diverse politici de tineret, impactul acestora, și despre relația lor cu spațiul comun.

Pregătiți-vă o limonadă, stați la răcoare și savurați evenimentul, joi, 30 iulie, de la ora 19:00 pe pagina de FB Civicultura

Leave a Reply