După două CityTalk-uri pline de pasiune, conținut și cu mult material pus în desaga cu reflecții, Civicultura 2020 vă propune o altă întâlnire cu multă substanță și rost de discuții, sperăm noi nu foarte încinse având în vedere canicula fizică din urbe. După cum v-am obișnuit, puneți în calendar, 𝗖𝗶𝘁𝘆𝗧𝗮𝗹𝗸 #𝟯, joi, 30 iulie 2020, în apropiere de Centrul de Tineret din Calea Aradului, de la ora 19:00, și o temă de actualitate: Spațiul comun. Co-locuire și politici de tineret”.

I-am invitat pe 𝗬𝗼𝗹𝗮𝗻𝗱𝗮 𝗙𝗹𝗼𝗿𝗲𝘀𝗰𝘂 (Fundația Județeană pentru Tineret Timiș), 𝗥𝗼𝗯𝗲𝗿𝘁 𝗕𝗹𝗮𝗴𝗮 (Dreptul la oraș) și 𝗣𝗲𝘁𝗿𝗲 𝗢𝗹𝗮𝗿𝗶𝘂 (Federația Asociațiilor de Locatari Timișoara) pentru a redefini spațiul comun în contemporaneitate. Un subiect extrem de complex în vremuri de pandemie, un subiect pe care îl trăim zilnic și care ne afectează indiferent de vârstă sau ocupație. La Po, ce înțelegem prin co-locuire și care e importanța sa pentru societate? Sunt doar câteva întrebări în jurul cărora vom zăbovi alături de invitații noștri.

Firul roșul al evenimentului va fi dat de gradul de implicare al tinerilor în viața cartierului și a orașului, așadar vom povesti pe larg despre diverse politici de tineret, impactul acestora, și despre relația lor cu spațiul comun.

Pregătiți-vă o limonadă, stați la răcoare și savurați 𝗖𝗶𝘁𝘆𝗧𝗮𝗹𝗸 #𝟯, joi, 30 iulie, de la ora 19:00 pe pagina de FB Civicultura.